you're visitor number

~_~

Followers

Cardz-StaTi0n slideshow

Cardz-StaTi0n

welcome to our cardz station~
where u can choose any of ur fav hand made card to be given to ur love one...
itz simple..
choose > Express ur wish > and we send it for u!

try ONE today!

If you're interested, kindly fill the form at the bottom.
Thank you so much for the support.

Pages

Saturday, June 12, 2010

+coming s0on+ .:Cardz Station Giveaway:.

JUsT FoR YoU

HaPpY BiRtHdAy

CoNgRaTuLaTiOn!!

I LoVe YoU


FrIeNdShIp FoReVeR


hye guyz..

Nantikan spesel giveaway dr Card Station tak lama lg..
kami akn plih 5 pmenang bertuah
one BOOKMARK + one HANDMADE CARD dr Cardz Station especially utk our followerz...
take a look of those bookmarks below n nntikan handmade card yg akn kami show tak lama lg!
sume BOOKMARKS ne khas istimewa utk our beloved followerz~
tunggguuuuuuuu.......

cantik sgt2.. bookmark ne spesel coz reben bookmark kami gantikan dengan manik2.. mmg comel klu korg selitkan kat buku yg korg nk mark hehe.. mcm gelang manik..
+ sume nya handmade dngn kilauan kilat2 yg timbul di atas permukaan bookmark ne..











4 comments:

  1. hello cardz - station...i saw your fb...then nampak your blogspot link..btw saya nak tanye..saya suke sgt design KOD CS-1 & kod KOD CS-12..tp dlm fb tulis dah di jual..kalo saya request both cards bole tak....tp nak ubah sikit..if u bole buat then nnti saya isi order form,bagi tau apa yg nak diubah n bank in duit.then cara penghantaran mcm mane?u post ke?kalau post berape u charge?saya tinggal di ampang n bekerja kat hospital ampang.
    tq

    ReplyDelete
  2. hye sis..
    thanks for the comment
    bole jew.. u tell us mcm mnew u nk we all change the design.. as u like! (^_^)
    we all akn hntar through normal postage.. using stamp.. dlm 3 ari akn smp.. tp klu nk cepat we all bole send guna pos laju.. tp satu kad akan di caj rm1.00.. well sis u bole jga msg through our phone number

    0135010248- arni

    well thanks for the support.. from cardz station~

    ReplyDelete